Hotcakes de Yogourt y Coco
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Hotcakes de Yogourt y Coco. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Hotcakes de Yogourt y Coco is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Hotcakes de Yogourt y Coco is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Hotcakes de Yogourt y Coco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hotcakes de Yogourt y Coco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Hotcakes de Yogourt y Coco using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Hace rato venía con la idea de probar hacer hotcakes, tenía yogourt bebible de vainilla que mi nena no iba a tomar y se me ocurrió agregarle coco rallado, también cambié algún que otro ingrediente más y salió esta receta(que tuve que hacer dos veces seguidas a pedido de mi familia que quería más!!!).
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hotcakes de Yogourt y Coco:
- 1 1/2 tza harina leudante
- 1 huevo
- 1 cda. margarina derretida
- 1 cda. aceite de maíz
- 1 poc. de yogourt bebible de vainilla
- 5 cdas. azúcar
- 5 cdas. coco
- Esencia de vainilla
- 1 pizca Sal
- 75 cc. leche descremada
- Cantidad necesaria Aceite de maíz
Steps to make to make Hotcakes de Yogourt y Coco
- Mezclamos todos los ingredientes húmedos, más el azúcar y la esencia de vainilla y el coco rallado.
- Luego incorporamos la harina y el yogourt y vamos revolviendo para integrar, cuando está listo vamos echando de a poco la leche, batiendo con un batidor, tenedor o cuchara cuidando que no quede ningún grumo.
- Cuando ya está toda la leche nos tiene que quedar una mezcla ni muy líquida ni muy dura.
- En mí caso para hacerlos usé una sartén profunda que siempre dedico a hacer lo dulce(pochoclos por ejemplo) para que no se contamine con ningún gusto a comida, no es de teflón, si la suya es de ese material les vá a resultar mucho más fácil.
- Aceitamos bien la sartén, a fuego mínimo(en mi caso porque tengo hornallas grandes), sino medio/mínimo y cuando esté caliente le echamos aproximadamente medio cucharón de la mezcla(es a gusto y de acuerdo al tamaño de lo que usen para hacerlos).
- Con una espátula lo damos vuelta cuando empieza a crecer, hacer globitos y veamos que los bordes se empiezan apenas a dorar, los dejamos un ratito hasta que moviendo nuestra sartén se despegue solo.
- Y ya están listos para comer tibios, naturales, o fríos, yo no tenía dulce de leche, así que apelé al azúcar impalpable y al postre de caramelo con un toque de chocolate, pero lo pueden combinar con lo que les guste, crema, frutas, dulces, mermeladas, miel, etc. También pueden agregarle alguna fruta cortada o pisada a la preparación, avena molida instantánea, etc.
- Nota: tengan en cuenta que el coco se va al fondo de la preparación, así que revuelvan antes de cargar otro cucharón para que queden parejos y no resulten solo los últimos con coco(me pasó, por eso les digo). Otro detalle es no mover la sartén mientras se está cociendo porque se vá a "desparramar" la masa y quedar más "apanquecado", a no ser que les guste más así.
As your experience and also confidence grows, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make easy changes to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation abilities for beginners you don't need to learn them yet just if you master some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food How to Make Perfect Hotcakes de Yogourt y Coco. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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